Navicat SQL'ler
Herkes Kendi Sitilini Yaratır-Stil Forum :: ★Metin2 Pvp Serverlar★ :: ►►► Metin2 Private Server Kurulumu◄◄◄
1 sayfadaki 1 sayfası
Navicat SQL'ler
Bu Işlemlerın Tümünüde
Navicat>Player>Player Yesil Olunca Üzerine Sağ Tıklayıp>Execute
SQL File'a Tıklıyoruz>Daha Sonra Gelen Pencerden (...) yerine
tıkalyıp yapılacak
işlem hangisiyse okutuyoruz;
Örnek: NPC'lerin Türkçe Olmasını mı İstiyrosunuz O Zaman;
1.Adım: Navicatı Açiyoruz,
2.Adım: Playere Sağ Tıklayıp Yesil Olmasını bekliyoruz,
3.Adım: Yesil Olunca Player'in üzerine Sağ Tıklayıp Execute SQL File Tıklıyoruz,
4.Adım:Karşımıza Gelen Pencerede aynen böyle yapıyoruz; (...) tıklıyoruz ve "Türkçe NPC Isımlerı"ne tıklıyoruz!!
5.Adım: Player'e okutacağımız SQL'i(Dosyayı) seçip-onayladıktan sonra Start'a basıp yüklemesini bekliyoruz,
6.Adım: Yüklenince Close Basıyoruz,
7.Adım: Virtual PC'den reboot yazıp enterliyoruz ve sw'ye girdiğimizde NPC'lerin Türkçe olduğunu görüyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NOT:BU bir örnektir,yapılacak diğer işlemlerde aynen böle yapılacak!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Navicat>Player>Player Yesil Olunca Üzerine Sağ Tıklayıp>Execute
SQL File'a Tıklıyoruz>Daha Sonra Gelen Pencerden (...) yerine
tıkalyıp yapılacak
işlem hangisiyse okutuyoruz;
Örnek: NPC'lerin Türkçe Olmasını mı İstiyrosunuz O Zaman;
1.Adım: Navicatı Açiyoruz,
2.Adım: Playere Sağ Tıklayıp Yesil Olmasını bekliyoruz,
3.Adım: Yesil Olunca Player'in üzerine Sağ Tıklayıp Execute SQL File Tıklıyoruz,
4.Adım:Karşımıza Gelen Pencerede aynen böyle yapıyoruz; (...) tıklıyoruz ve "Türkçe NPC Isımlerı"ne tıklıyoruz!!
5.Adım: Player'e okutacağımız SQL'i(Dosyayı) seçip-onayladıktan sonra Start'a basıp yüklemesini bekliyoruz,
6.Adım: Yüklenince Close Basıyoruz,
7.Adım: Virtual PC'den reboot yazıp enterliyoruz ve sw'ye girdiğimizde NPC'lerin Türkçe olduğunu görüyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NOT:BU bir örnektir,yapılacak diğer işlemlerde aynen böle yapılacak!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
█►SALVADOR◄█- : 2228
: 5
Hesabı
Altın:: Full
Para:: Full
Herkes Kendi Sitilini Yaratır-Stil Forum :: ★Metin2 Pvp Serverlar★ :: ►►► Metin2 Private Server Kurulumu◄◄◄
1 sayfadaki 1 sayfası